duminică, 10 februarie 2019

Iubeşte

Un cuvânt rostit de mulţi, dar dovedit de puţini!
Una din marile porunci date de Cristos nouă oamenilor, bisericii e să iubim... dovedind asta.

Iubeşte-i pe cei jur...
Iubeşte şi ai grijă de părinţii tăi, mulţi nu-i mai au.
Ştiu că poate zici că ai cei mai înguşti părinţi la minte că nu îs în stare să scoată de la bancomat bani sau nu pot tasta calculatorul, trânteşte-le uşa... asta-i singura soluţie!
Arată-le cine e Dumnezeu în casă!
Până când noi nu vom ştii să ne apreciem părinţii nu pentru că ne dă ceva, ci pentru că sunt cineva, să nu ne aşteptăm şi noi ca viitorii noştrii copii să ne arate iubire!
Iubirea trebuie arătată, să nu treacă o zi fără să nu ajuţi pe cineva... indiferent cât de nesemnificativ e lucrul acela... pentru că de multe ori lucrurile mici sunt cele mai de preţ!

De multe ori ne lipseşte dragostea, uităm să mai iubim... lângă noi mor oameni atât pe stradă cât şi în biserici! Bine... strada o cam înţeleg că nu poate oferii iubire.... dar biserica?
Iubind oamenii niciodată nu vei da greş, iubirea îl surprinde pe cel căzut... în om niciodată să nu te încrezi, doar în Dumnezeu, pe om trebuie să îl iubeşti!

Puneţi întrebarea... de câte ori am putut arăta dragoste şi n-am arătat-o, puteam ajuta un om în nevoie, puteam da un sfat de îmbărbătare, puteam da o îmbrăţişare celui trist, puteam face eu primul pas nu să aştept de la părinţi sau prieteni, puteam aduce un bătrân la biserică, puteam fi eu o uşă deschisă pentru mulţi dar din păcate am ţinut-o mereu închisă.

Iubeşte, pentru că eşti născut din Dumnezeu să iubeşti!

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© SAMI Muntean - Blog