sâmbătă, 20 octombrie 2018

Călătorule... ce faci?

Călătoria cu Cristos este cel mai frumos roman scris din univers, scris de Dumnezeu, citit de îngeri și jucat de oameni.
Știți, viața omului e ciudată... uneori cu Dumnezeu mergem de mâna, alteori trebuie să te ducă în spate... nu mai poți... dar e important atunci când nu mai poți să știi cu cine eșți.
 Ești cu Dumnezeu?... atunci se sfârșește în cer.

Relația noastră cu Dumnezeu trebuie să fie total încrezătoare că El e cu noi. El a promis că e cu noi în toate zilele .... crucea e goală... avem iertare, un mormânt gol avem viață veșnică.
O relație adevărată cu Cristos niciodată nu va fi în umblarea după religii, doctrine, dogme, staruri, youtuberi... chiar nici ei nu știu încotro merg și vin.
 I-am auzit pe mulți care spuneau că merg la biserica să aibă o relație cu Dumnezeu, ceea ce e fals. Dacă gândim așa ne-am cam ratat relația noastră cu Cristos. Noi trebuie să mergem la biserica pentru că avem deja o relație cu Dumnezeu.
Relația cu Isus e atunci când pe cine nu poţo iubi, culmea... începi să iubeși, e atunci când și la 80 de ani încă mai ai vise... planuri pentru 20 de ani, prinzi viață și curaj tu care ți-ai pierdut nopțile stând în fața calculatorilui mâncând cipsuri și beai numa` Coca-Cola...

Nu știu ce detergent ai folosit pentru hainele vieții de ți-a deteriorat relația ta cu Dumnezeu, oare să fie o relație neserioasă? oare să fie neiertarea? oare să fie auto-mulțumirea?





Un comentariu

© SAMI Muntean - Blog