vineri, 19 octombrie 2018

Prin greutăți

În viață avem destule greutăți... dacă ar fi să le numărăm am putea scrie române. O viață fără greutăți sunt că zilele fără nori... totul s-ar usca pe pământ.
Când treci prin încercări gândește-te că Dumnezeu știe că poți trece învingător, pentru că nu există greutate lăsată de Dumnezeu care să nu poți să o biruiești.

Am văzut zilele trecute o scenă, în care un tânăr ducea în spate o greutate, prea mare pentru fizicul lui. Nu a putut duce... dar în jurul lui au venit colegii lui și l-au ajutat să ducă mai departe sarcina.
Când simți că sub picioare totul se clatină, și ai de mers pe ape, Dumnezeu te învață să mergi pe ape... când ai în față un munte de probleme... Dumnezeu îți va da aripi să zbori deasupra de ele.
Atunci când ești căzut jos nu uita că doar adevărații luptători ai credinței pică... dar ei se ridică și merg mai departe. Minunea căderii nu e ridicarea, ci e mersul mai departe.

Prin greutăți, căderi, ridicări, eșecuri, falimente... du-te mai departe încrezător că ești la umbră aripilor Lui, când încercare va lovi... știi bine că Dumnezeu nu te va părăsi.






Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© SAMI Muntean - Blog