luni, 22 octombrie 2018

Rugăciunea schimbă oameni, nu lucruri

Am ascultat odată pe internet o predică a unui părinte, nu-i mai ştiu numele dar ţin minte că a zis un lucru măreţ "E mai important să te rogi pentru cineva, decât pentru ceva".

Şi să ştiţi că aşa e, unul dintre cele mai frumoase momente sunt alea când vezi cu ochii tăi că rugăciunile tale... chiar sunt ascultate şi împlinite.
Nu încetaţi să vă rugaţi pentru cei nemântuiţi, în timpul în care îi ceri lui Dumnezeu ceva... mai bine roagă-te pentru cineva. Dumnezeu îţi va da şi ceea ce aveţi voi nevoie, El ştie tot.

Am văzut cu ochii mei, copii care furau bani de la părinţi pentru a se droga... şi rugăciunea părintelui a fost ascultată. Rugaţi-vă pentru mântuirea celor pierduţi, nu ca Dumnezeu să le ia viciul. Pentru că Dumnezeu le poate lua viciul, şi ei sa fie tot nemântuiţi... dar când Dumnezeu mântuie omul... pleacă orice lanţ demonic. Ştiu ce vă spun pentru că ştiu şi cunosc oameni care s-au rugat ca Dumnezeu să le facă un bine... şi ei tot nemântuiţi sunt... pentru că i-au întors spatele, avem şi ilistraţie biblică pe cei 10 leproşi.

Eu vă doresc mântuire tuturor, nu sănătate. Ce să faci cu sănătatea, ca la urmă să mergi cu ea in iad? Mai bine bolnav şi in cer, decat sănătos şi in iad.
Orice rugăciune sinceră e primită de Dumnezeu, trebuie să crezi, nu există rugăciune neascultată atâta timp cât tu eşi sincer şi te doare pentru cineva.

Cineva ăsta poate fi vecinul tău, nu te mai ruga să dea muzica mai încet, că poate mâine nu mai ai vecin şi te vei plictisi de linişte. Roagă-te ca Dumnezeu să-i mântuiască pe toţi care-i cunoşti şi nu-i cunoşti... pentru că rugăciunea schimbă oameni, nu lucruri!




Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© SAMI Muntean - Blog